Cairn

Cairn is een synoniem voor avontuur en ontdekking!

Al sinds 1938 is Cairn actief in het ontwikkelen van protectiematerialen. Cairn houdt voortdurend de vraag vanuit diverse outdooractiviteiten nauwlettend in de gaten om producten te ontwikkelen die aansluiten bij de vraag van de markt. Door deze onderzoekende houding ontwikkelen zij technisch hoogwaardige producten, waarbij comfort ook nog eens hoog in het vaandel staat en innovaties voortdurend doorgevoerd kunnen worden. Cairn staat dicht bij zijn gebruikers en houdt rekening met hun verwachtingen om alle sporters die van beleving houden te voldoen.

Het assortiment van Cairn bestaat uit beschermingsproducten en fabriceert resistente skihelmen, outdoor protectie middelen, goggles, fietshelmen en nog veel meer!

De goggles van Cairn zijn voorzien van o.a. polarized, evolight  of een magnetische vizieren voor het snel en eenvoudig verwisselen van de lens. Hiermee biedt Cairn voor ieder wat wils en kan iedere sporter altijd genieten van het beste uitzicht op de afdaling!

De Cairn helmen hebben een verfijnd en innovatief ontwerp voor een gegarandeerde veiligheid, zelfs in de meest extreme omstandigheden door o.a. de MIPS technologie.

De protectie middelen van Cairn zijn voorzien van de nieuwste technieken, zoals bijvoorbeeld de D30 technologie, zodat men grenzen kan verleggen met een echt gevoel van veiligheid!

Ook bij Cairn staat prijs en kwaliteit hoog in het vaandel, aangezien goede protectie moet voor iedereen toegankelijk zijn!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws en de ontwikkelingen zoals nieuwe producten of merken.